12. 03. 08

The Dukes Of Hazzard (2005) - (6,75/10)

Bratranca Duke se imata raje kot da bi bila brata. Bo Duke je obseden s svojim avtomobilom, s katerim se udeležuje vsakoletnih dirk v Hazzardu. Njegov bratranec Luke Duke mu večino časa stoji ob strani. Mestne razmere so postale hinavske, bliža se gradnja rudnika in uničenje okrožja, za katero seveda nihče ne ve. Luke, Bo in sestrična Daisy odigrajo veliko vlogo pri reševanju mesta in udeležbi v dirki.

Komedija, smešna, prenizko ocenjena. Gre za nabit film, dogajanje je zanimivo, smešno, akcijsko, pestro, zdolgočasegena trenutka skoraj ni. Odlična je selekcija glasbe, nekateri kadri so zelo dobro posneti, igralska zasedba je odlična (Knoxville,William Scott, Jessica Simpson) navdušila pa vas bo verjetno visoka gledljivost. Gre za eno izmed komedij od katerih se je težko odtrgat, ki vsebuje tudi napake, a je v celoti dobra. Priporočam ogled, povabite jih več, poskrbite za prigrizke.


iMDB (4,7/10)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Anonimni pravi ...

I founded your post on other lang

פסיכומטרי
קורס פסיכומטרי
לימודי פסיכומטרי