17. 4. 08

Crank (2006) - (7/10)

Chev je zastrupljen z kitajskim sintetičnim virusom, ki mu ogrozi življenje v primeru da se mu utrip srca zmanjša. Da bi rešil samega sebe in poiskal odgovore nasprotniki, se profesionalni morilec poda v raziskovanje in ohranjanje pri življenju. Vključenih bo veliko red-bullov, adrenalina in zvišanega pulza.

Akcija, ki nas natempira pred zaslonom, da bi se na čase kar vključili. Film tipa Shoot 'em all (oziroma obratno), je tipična akcija brez pretirane zgodbe, a z dobro izvedbo. Kamera je dobra, scene zanimive, efekti specialni, igralska zasedba odlična. Nekaj pomanjkljivosti sicer zaznamo, a vseeno gre za rahlo nadpovprečno akcijo. Oglejte si ga če še ga niste.





iMDB (7.1/10)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

First off I want to say fantastic blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. I have had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints? Kudos!

my page :: recovery