19. 12. 07

(TV) The O.C. (2002) - (9/10)

Osvojila je mnoga srca, šteje se za eno izmed najboljših pocukranih dram oz. žajfnic. Zgodba je postavljena v Orange County (O.C.), v življenja bogatih osebkov. V štirih sezonah serije se prepleta veliko ljubezni, nekaj nasilja, prizadevanj in je v luči gledalcev zelo popularna serija. Končala se je torej v svoji 4. sezoni, nekje na polovici. Karakterno je serija bogata. Srečali bomo najrazličnejše like, kakšnih 8 pa nas bo spremljalo od začetka pa do konca. O.C. vsebuje veliko mero komičnosti, vedno znova na izviren način.

Glavni akterji so Ryan (posvojenec, sin zapite kvartopirske matere), Seth (sin Sandy-ja in Kirsten, Ryan-ov nov "brat"), uspešen državni branilec Sandy in uspešna karierna žena Kirsten. Seveda sta tukaj še Marissa ("the girl next door") in Summer (dekle iz šole, za katero se je vedno zanimal Seth). Glavna dogajanja so prireditve v šoli, plesi, slavnostne zabave, surfanje, golf, sončenje in nočno življenje. Serija dobro pokaže življenja najstnikov in njihove navade. Gledalce je kar "potegnila" v svoj svet, svet ameriškega življenja. Zlahka prekosi ostale serije podobnega načela.









1 komentar:

Anonimni pravi ...

It's actually very difficult in this active life to listen news on TV, so I only use world wide web for that purpose, and obtain the newest information.

Take a look at my site: ハミルトン 時計