26. 11. 07

Superbad (2007) - (7,75/10)

Seth in Evan sta dolgoletna kolega, ki se znajdeta v začaranem dnevu. Oba morata priti na določeno zabavo, kjer bosta punci, ki sta jima všeč. Evan je bolj romantičen tip, Seth-u pa se gre samo za seks. Nabaviti morata tudi alkohol za celo zabavo z ponarejeno osebno izkaznico. Tukaj nastopi Fogell oz. McLovin, ki se spravi v trgovino z alkoholom. Situacija se obrne ko se vključita policaja in nek norec ki zbije Setha in nato oba odpelje na neko drugo zabavo.

Zelo presenetljivo, komedija je res smešna. Po mnenjih mnogih in posvetovanju z drugimi, je film na nek način drugačen. Tako dobre igralske zasedbe še nismo videlo, praktično se ne spomnim kdaj bi jo. Kar se tiče tehnike in izvirnosti skoraj ni pripomb. V bistvu gre za najstniško komedijo z vplivom romance. Osnovna ideja je mogoče vzeta iz filmov kot so American Pie in cela serija neuspelih ponovitev, a je zgodba tokrat na naslednji stopnji, sama izvedba pa veliko boljša. Film kot je Superbad smo verjetno že dalj časa čakali. O tem da so v letu 2007 zopet dobri filmi, ni potrebno komentirat. Lepo nadaljevanje uspešnih letnikov 07, takoj za Knocked Up, Planet terror, Death Proof in ostalimi. 114 zanimivih minut vam ne bo žal. Ogled obvezen!
iMDB (8,1/10)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

I don't even know how I stopped up here, but I believed this publish used to be good. I don't know who you're however definitely you're going to a well-known blogger in the event you aren't already. Cheers!
cuba blue world classic baseball hats
cuba blue world classic baseball hats
cuba blue world classic baseball hats
cuba blue world classic baseball hats
cuba blue world classic baseball hats
http://08.com.vn/index.php?do=/blog/18916/buy-genuine-followers-having-to-do-with-twitter/
http://3gunnation.com/member/371532/
http://2009.desurasur.org/content/social-media-services-and-marketing-simple
http://1dividend.com/?q=node/22544
http://31-sign-language-messages.com/userinfo.php?uid=40491

my web page :: cuba blue world classic baseball hats