29. 6. 08

Booty Call (1997) - (6/10)

Bunz in Rushon sta najboljša prijatelja, ki se organizirano odločita za zmenek z dvema dekletoma Lysterine in Nikki. Rushon hodi z Nikki že 7 tednov in si želi kaj več, Bunz pa Lysterine komaj spozna. Seveda se ta prikaže kot občutljiva fina dama, a Bunzovim čarom vseeno podleže. Dobijo se v stanovanju deklet, kjer naj bi se odvijala igra s kartami, odvija pa se mnogo več.

Gre za komedijo, ki ste jo verjetno že utegnili pogledati, v nasprotnem primeru pa si jo dajte. Spet gre za nižje ocenjen film po IMDB merilih, a vsakdo ki je zadevo pogledal ne more trditi da film ni smešen in zanimiv. Dogajanje se nalaga in stopnjuje, nakar se v bolnišnici zgodi vrhunec. Igralci so odlični, štiri glavne vloge se vlečejo čez celotno dogajanje, seveda bi lahko bile še boljše scene, a vseeno gre za dobro komedijo z zgodbo, ki jo boste brez problema prebavili.



iMDB (4,9/10)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Igralci so odlični, štiri glavne vloge se vlečejo čez celotno dogajanje, seveda bi lahko bile še boljše scene, a vseeno gre za dobro komedijo z zgodbo, ki jo boste brez problema prebavili